Fornøyde kunder

Anbefaling gardiner Ia Torgersen, Gran 4.10.2016.

«Vi har kjøpt gardiner fra Ia Torgersen fra 1994 og kjøper fortsatt hennes gardiner. Vi kjøper konsekvent flammehemmet, Trevira CS i gardiner og sengetepper.

Alle gardinene holder seg veldig godt. De blir vasket på 60 graders vask, vi har eget vaskeprogram tilpasset gardinene mht. sentrifugering. Alle gardinene blir tørket i tørketrommel. Vi ruller de gardinene som trenger denne etterbehandlingen, ellers blir de brettet sammen etter tørk og sendt ut til avdelingene.

Gardinene er svært slitesterke, tåler å henge i sola og har lang levetid. Vi har gardiner som er ca 20 år som fortsatt er like pene.

Alle våre sengetepper er flammehemmet og vatterte. De blir daglig vasket på 85 grader, tørket i tørketrommel og holder seg veldig bra.

Vi kan på det sterkeste anbefale Ia Torgersen gardiner og sengetepper da disse er av høy kvalitet og har lang levetid.»

Med vennlig hilsen

Mari Engen Espen, daglig leder barrierevaskeriet, Gran kommune. 

Rådhusvegen 39, N-2770 JAREN. Sentralbord: 61333400. Telefon: 61333408. Mobil:452 86 814

mari.engen.espen@gran.kommune.nowww.gran.kommune.no

 

Lærer fra Kirkeveien videregående skole, Oslo 2013.

«Vår erfaring er at de akustiske panelene dere har montert foran dørene mellom klasserommene våre, har meget god effekt mot støy mellom rommene, og de bedrer akustikken i rommene.  Dessuten er de lette å ta ned og henge opp ved behov.  Vi er veldig fornøyd med løsningen, og også med gardinene dere har levert til skolen.»

 

Fra selger av Ia Gardiner til Vefsn kommune, Vefsn 2013.

«Jeg har fått store mengder med skryt for oppdraget.  Ikke minst for gardinene.  Kommunen er kjempefornøyd. Spesielt akustikkmessig har det blitt en helt ny sal.»

imag0151